A vita legalább Sigmund Freud óta tart: vajon a nők valóban képesek elérni az orgazmust pusztán a hüvely falának az ingerlésétől? Tényleg van különbség az úgynevezett klitorális és vaginális orgazmus között?

Forrás: Ötvenentúl.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

glycerin
Jézus szóla hozzájuk: "Mondjátok, ki vagyok én?" És ők felelék: "Te vagy létünk alapjának eszkatológiai manifesztációja, a kerigma, amiben interperszonális kapcsolataink legvégső értelme tárul fel előttünk." És Jézus szóla: "Mi?"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Levendula: ...annak is van hüvelyorgazmusa...:)
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Csizmás annak higyjél, akivel az ágyban vagy , a hálószobában, és remélhetőleg megtaláltátok egymás g pontját. És ezt a titkot tartsátok ketten titokban, hogy jók legyetek egymásnak
Csizmás Kond
@Kutyafüle: ...általában a részleteket nem szokás megbeszélni, hogy ki melyik végén élvez a hüvelynek vagy a faroknak...szerintem elég az a tudat, hogy élvezi a társ...
Kutyafüle
@Csizmás Kond: Oké, én részemről befejezettnek nyílvánítom ezt a témát.
Csizmás Kond
@Kutyafüle: ...pedig többször is lehet élvezni...:)
Dr.luigilongo60
Hogy ez még Viktorunknak nem jutott eszébe?
A hüvelyi orgazmust is tessék megadóztatni, mint extra élvezeti cikket, ráadásul az adóellenőröknek is szórakoztatóbb és élvezetesebb lenne a munkájuk.:-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.