Singer Magdolna „Boldogan éltek, míg meg nem haltak... és azután?” című gyászterápiás foglalkoztató könyvét mutatja be szombaton kora délután a Móra Könyvkiadó a XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválon.

Forrás: nyest.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Feraj49: A kóbor lelkeknek vajon van-e, lehet-e "otthonuk" valaha? Vagy csak számukra az örök körforgás létezik!?
Feraj49
@sziráki ágnes: 19.27-re:ha máshol esetleg nem is , de a barátaink,szeretteink
"szívében ,gondolataikban örökké élünk "!
sza
@Feraj49: Nagyon sok hitelesnek tűnő történet létezik. Velem is történt valami ilyesmi. Megjegyzem nem vagyok dili és hangokat sem hallok. Édesanyám 16 éve súlyos agyvérzést kapott. Egy darabig kómában volt. Akkor én a munkahelyemen voltam, és tisztán hallottam hogy a nevemet mondta. Semmi mást csak a nevem. Szerencsére felépült még ma is él. Egyszer megkérdeztem tőle emlékszik - e rá, de nem emlékszik semmire. @Dulcinea:
Zsoel
@Dulcinea: Hát látod: így alakult, 1983-ban születtem. :) De hogy a bicikli kevés lenne a két puszta láb ellen? Nem gondolod, hogy kissé pimasz vagy? Jó, hogy nem mindjárt sugárhajtású repülőgéppel akarsz kiállni fogócskázni velem. :)
Feraj49
@sziráki ágnes: Én sajnos nem voltam "szerencsés"mert a második alkalomkor ,agyvérzésben meghalt édesanyám! Az agyam "játéka",hogy- nagyon ritkán igaz- éjjel álmomban látom és hallom Őt.De ezzel nem vagyok egyedül,mindenki azt "lát és azzal beszélget"álmával akit szeretett és már nincs az élők sorában!
sza
@Feraj49: Én élőkkel is szoktam beszélgetni álmomban. De hangokat azóta sem hallottam.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.