Budapest - Pécs - Négy év elteltével ugyanarról a témáról adott le szakdolgozatot Gyurcsány Ferenc, mint akkori sógora – derült ki a Hír Tv péntek esti Célpont című műsorából.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Na kérem, mindenféle gyanúsítgatások elkerülése végett, kéretik az összes parlamenti léhütőnek a szakdoliját bemutatni hitelesítő vizsgálatnak alávetni!
Kiváncsi lennék hánynak van, és ebből mennyi a nem plagizált!
Don Marcus Hibiscus
Utálom ezt is,de szerintem most igaza van.Olyan értelemben,hogy forrásokból kell dolgoznia,mivel azt kellet mutatnia,hogy tájékozott.Világosnak tűnik.Mondjuk azon se esnék hanyatt,ha hazudna. :)
Másik
... a címen kívül még mi volt azonos? Mivel nincs meg a szakdolgozat, érdekes lesz, hogyan állapítják meg , hogy plágium.

Egyetértek, tessék minden egyes szakdolgozatot, tudományos értekezést felülvizsgálni. Kezdjük a felső szinten és haladjunk szépen lefelé.
silber13
@Dulcinea: mit vársz olyan parlamenti heréktől, akik közül sokaknak az olvasás és a magyar beszéd is gondot okoz? Dehogy mutatják, mutatnák be! Br egy esetet el tudok a nagy többségről képzelni: a jó öreg Marxista egyetemre járogatást! No, nem a tanulás, hanem a töménytelen tanulmányi szabi miatt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.