Minden étel, amit megeszünk, két fajta tápanyagot tartalmaz: makro -és mikrotápanyagot. De melyik mit jelent és mennyire van szükség belőle szervezetünknek?

Forrás: eletmod.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Már majdnem kiírtották a magyar őshonos mangalicát, most csillagászati áron újra lehet vásárolni mangalica kolbászt, szalámit, és a tehetősebb pesti úri nép vidékre jár ezeket megvásárolni. Na és persze emelkedett pátosszal mesélik, hogy mangalica zsírral főznek, mert az direkte update.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Már majdnem kiírtották a magyar őshonos mangalicát, most csillagászati áron újra lehet vásárolni mangalica kolbászt, szalámit, és a tehetősebb pesti úri nép vidékre jár ezeket megvásárolni. Na és persze emelkedett pátosszal mesélik, hogy mangalica zsírral főznek, mert az direkte update.
ila51
@Don Marcus Hibiscus: ...és ki hallott még olyat , hogy szűz oliva olajos kenyeret meghintünk paprikával , és megrakjuk vékonyra szelt lilahagymával ? :)))
Don Marcus Hibiscus
@ila51: nem ezt mondta,csak azt,hogy senki nem mondta,hogy zsír nem kell.Esetleg a sok idióta :"egy hét alatt 15 kilót fogyhatsz" kezdetű átverős reklám cikkei. :)
kkalman
Egyik orvosom mondta, évekkel ezelőtt. Az az egészséges, amit az ember jóízűen fogyaszt el. Mindegy, hogy mi az. Amit méla undorral fogyaszt az az ártalmas az egészségre, legyen az akármilyen wellness-fitnesz étel.
Na ez a célirányos tudomány az egészségmegőrzés terén. A többi az csak blablablablabla...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.