M. O. orvosszakértői vizsgálata alapján már napok óta rothadó húst vehetett a Tescóban, minthogy a fagyasztóban a pulykazúza egy kukaccal lett gazdagabb: Múlt pénteken vásároltam a dunaújvárosi tescóban pulykazúzát. Hazaértve landolt a fagyasztóban, mert a négy napos ünnep valamelyikére szántam. Szombat este letettem a hűtőbe, had olvadjon ki vasárnap reggelre. Vasárnap reggel nekiláttam a zúzapörinek. A kiolvadt zacskót kibontva elviselhetetlen bűz vágott pofán. Megnéztem a fagyasztót, minden kockára volt benne fagyva, és a hűtőben is megfelelő hőmérsékletű volt a párom söre, így rájöttem, hogy eleve így vettem és  fagyasztottam le. Jobban belenézve a zacskóba megpillantottam egy csontit. Az volt az a pont, hogy a korábbi büdös hús visszacipelés elfelejtve, ezt már jelentem az ÁNTSZ-nek. A címkére tettem rá a kukacot, ezzel is illusztrálva, hogy bizony kifejlett példányról beszélünk.[...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zsolti
az nem lehet, hogy a pulyka megette a kukacot, és nem lett megfelelően megtisztítva az a zúza? vagy az ilyesmi nem oda kerül? (nem értek a pulykákhoz, se a zúzához.)

és amikor hazavitte nem érezte? ha egy hús 5 napja rohad, kukacos, nincs az a zacskó, ami nem engedi át a szagot.
Dr.luigilongo60
Nyilas duma, csak egy lejáratási kísérlet, szánalmas.
qxy
na meg eleve más a színe nem hiszem hogy egy házi asszony ezt nem látja.na meg amikor veszi Mit vesz? nem is nézi csak dobja a kocsiba? ejnye ejnye Ha így vásárol nem igen szeretnék nála vendég lenni..
Don Marcus Hibiscus
Az a helyzet,hogy a csirkénél is meg szoktuk néha vágni a zúzát,hogy nincs e benne kicsi kukac,mert ha van(szerencsére én soha nem tapasztaltam még),akkor az állomány valószínűleg kukacos,vagy hogy mondják(talán gilisztás) és olyankor kellene a vizükbe valami olyan izét tenni amitől elmúlik. (lehet,hogy a kakaspor is az,nem tudom hirtelen) :) Gondolom iparilag ez elmaradt.
glycerin
A nagyvállalatoknak meg kell engedni, hogy azt csináljanak, amit csak akarnak: megvesztegetés, a környezet elpusztítása, álkartellek létrehozása, az ostoba vásárlók becsapása, a verseny megszüntetése, és ha csődbe mennek, az államkincstár kifosztását is hagyni kellene nekik.
qxy
Még jó hogy nem vettek fel aTeszkóba. mert pályáztam a hús részleg vezetését. Be is hívtak. Ki mentünk a boltba a pult elé és kérdezte aki fel vett volna. Őn szerint hogy néz ki a pult.? de őszintén kérem mert ez fontos. - Na! ez úgy szar ahogy van hát merre állnak a húsok? nem a vásárló fele itt meg áll a véres víz. aki ezt kirakta az vajmi keveset ért hozzá, vagy nem volt kedve. -Erre a faszi. Köszönöm szépen . Én raktam ki és én vagyok itt a nagyfőnök.Ő kért őszinteségre Na nem igen loptam magam be a szívébe de nem is baj.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.