Lassan fél éve nevelek két törpenyuszit. Hallottam, hogy kötelező oltást kell kapniuk, de amikor megkértem a helyi állatorvost, hogy oltsa be őket, lehurrogott, hogy most nincs járvány, van hat évem az oltásig, és különben is, csak húszdarabos oltóanyagot tart, nem bontja fel kettő miatt. A másik problémám, hogy ugyanitt heréltettem ki németjuhász-berni pásztor keverék kutyámat a tegnapi nap folyamán. Közölte a műtét után, hogy nem nyalogathatja a kutya a sebet, ezt oldjam meg valahogy. Eddig azt hallottam, hogy minél többször nyalja a kutya a sebét, annál hamarabb begyógyul. Mit tegyek?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Először is keressen egy új állatorvost, mert amelyik nem tudja, hogyan kell megoldani, hogy ne nyalja a kutya magát, az hülye. Ha tisztességesen összevarrja és lekezeli a sebet egyébként nyalhatja, de erre találták ki a nyakvédőket, ami megakadályozza a kutyust ebbéli tevékenységének gyakorlásában!
glycerin
A mi kutyánkat 2 hónapja ivartalanították.Át lett kötve hálós kötszerrel.Nem fért a műtéti sebhez.Még tölcsért sem kellett csinálni a fejéből.:))
sza
@glycerin: Nekem két szuka kutyusom van, Tavaly megszöktek , vagy 3 óra múlva kerültek elő. A kiskutyák meg pont időben. Kár hogy nem a te kutyáddal találkoztak.
másvirág
Mindenre van megoldás !Ki kell herélni az állatorvost !
Mutasson példát a kutyusnak,hogy kell a nyalakodástól tűrtöztetnie magát.:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.