Budapest - Schmitt Pál (69) elmulasztott vagyonnyilatkozatot tenni, noha törvény kötelezi rá! A köztársasági elnök jogállásáról szóló törvény világosan fogalmaz: az államfő a megbízatásának megszűnését követően 30 napon belül köteles vagyonbevallást tenni.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@májusi szellő: nem csaló ő, csak csalóka. De a nyilatkozat elsumákolása egyúttal azt is jelzi, hogy Plajbász bácsi saját magát sem tekintette államfőnek, csak egy buta marionett figurának. Azokra meg ugye nem vonatkozik a jogszabály!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Fater59
Azért azt a 8-10 ingatlant , és azt a pár csecse-becsét , egy oldalba összesűríteni és ráadásul helyesen leírni ,az meghaladja képességeit .
Egy dologhoz volt hozzászokva , aláírni,aláírni, aláírni ...!!!
Igazsagoszto
Az igazság pillanata eljött :
SP szarik a magyarra, meg a törvényekre, közben amennyi pénzt még letud, lehúz az országról !
Dr. Felipe
Mit ér a vagyon ha a fejében sötétség honol. A fejében koromsötét van és ezen a vagyona sem fog változtatni, így kell leélnie az életét.
KöBüKi
Le kell tartóztatni!Ennél sokkal kevesebbért kiszállt már a NAV kommandó!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.