Hát mégis van értelme a Tesco klubkártyájának. Waitzen ugyan erről az akcióról lemaradt, de biztos lesz még hasonló: Annyit ekézitek a teszkót, hogy beindulhat az ingaeffektus: én most védeni fogom őket. Csatolva küldöm ezt a fantasztikus kupont, amit még márciusban küldtek nekem. Ezzel a Clubcard-kuponnal egy darab(!!!) -akkor éppen- 11 forintos kiflit vásárolhattam volna meg 15%-os kedvezménnyel. Én, ó balga, kicsúsztam a határidőből! De az áruház mindent megtett értem! Üdv,Waitzen

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose
80000ft-ra küld 400ft-ot kuponban + olyan kedvezményt pl macskakaja 20%-ék kedvezmény n,incs is macskám és kártyám is a kukában !
Dulcinea
Az égvilágon semmire! Ha csak nem arra, hogy a kártyán keresztül figyelemmel tudják kisérni mennyit költünk és milyen gyakorisággal!
Hát köszönöm az én zsebemben ne kíváncsiskodjon senki!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.