Bécs - Egy bécsi padon, Umberto Eco gondolatain szenderült el vasárnap délután Verebes István (63). A színész-rendező-írót olvasó-riporterünk, Tóth József – akinek persze jár a tízezer forint – vette észre az osztrák főváros egyik forgalmas terének villamosmegállójában, amint épp a szemét pihenteti a tavaszi napsütésben.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Miért is lett halott város Budapest? Miért is vált élhetetlenné, és miért húzott el belőle, aki csak tehette, az agglomerációba? Ki is volt Budapest "örökös főpolgármestere" két évvel ezelőttig, húsz kemény éven át (mert nem Tarlós szűk két éve tartó irányítása alatt lett ilyenné)? Melyik hárombetűs párt tagja is volt az illető? Melyik hárombetűs párthoz is húzott nyíltan Verebes úr? Akkor most meg mit nyavalyog?
libero
Előtte valószínűleg találkozója volt a hörgőmellű szőrős úrnak Herr Maligánnal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.