Vasárnapi Blikk úgy tudja, a Heti hetes jövő heti, 500. adásán elbúcsúznak a nézőktől a humor nagyágyúi. A 13 éve tartó sikerszéria gazdasági okból tűnik el a képernyőről, mert bár gyakran megverte az ellene indított Hajdú Péter-féle Frizbit, túlságosan sokba került a csatornának.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
A fábry fröcsögős műsora valahogy nem akar megszűnni, pedig azt sem nézi senki. Ja hogy ott a Fletót köpködik, akkor az már mindjárt más, az már zorbanescu kedvére való.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
adrenalink
@mindenlében: Nyugodtan át lehet formálni, legfeljebb lejutnak a mö1 nézetlenségi szintjére...
keresztapa
Egyoldalú elkötelezett vélemények, múlt ideológiájának bebetonozása, már nagyon ,de nagyon unalmas, a csúcs poénokon csak saját magukat röhögték,meg a nézőket, hogy saját maguk kiröhögésére, mennyien kíváncsiak. Milyen jól megéltek belőle, szürkeségük már már álomba merítő.
mindenlében
@keresztapa: Ha annyira szürkék miért nézed?
keresztapa
Azért kísérem figyelemmel, mert kíváncsivá tesz az az igénytelenség,amivel a szereplők évek óta lenézik az igénytelen HH-es nézőit, akik képtelenek az igénytelenség fölé nőni.
Ezeket színészeknek nem, csak hülyeségek eladóinak ismerem el, akik saját hülyeségüket, önnevetéssel adják elő, könnyelműen bízva a nevetés, röhögés, ragályosságában ami a nézőkre is átragad, és hiszik azt, hogy micsoda nagy okosságokkal szórakoztatják a nézőket. Ebben csak az a szomorú, hogy mindezt el is hiszik és tömjénezik saját maguk tehetségtelenségüket.
keresztapa
@mindenlében: Remélhetőleg megindokoltam, ha meg nem, a hiba az előadók készülékében van!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.