A vezetés közbeni étkezés ugyanolyan veszélyes lehet, mint a telefonálás, a jogszabály mégis csak a mobilozást tiltja tételesen. A szakértők szerint a KRESZ alapján a majszolást is büntethetnék.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Marcus Hibiscus
Mikor bringával jártam dolgozni,akkor ha volt valami gyümölcs,vagy valami,akkor megálltam,telepakoltam a zsebem és eszegettem hazáig/munkába érésig útközben.Meg boltba menet is,meg úgy általában.Szerintem nincs azzal baj,ha valaki "majszol" a kocsiban,meg tudom érteni.
onizuka
@Don Marcus Hibiscus: Lehet a kocsiban is, csak nem vezetés közben.
Don Marcus Hibiscus
@onizuka: Jó,nem azt mondom,hogy 280-al elengedett kormánnyal kell nekiállni a hatfogásos díszebédnek.Csak azt,hogy szerintem belefér egy kis "majszolás",vagy ha nem,akkor a cigi se férjen bele,nehogy má'. :)
aszta
Qrva jól megy,még szendvicsre is telik a drága üzemanyag mellett!Igazi kánaán van ebben az országban,meg kegyetlen sok hülye akinek nincs jobb dolga mint azon elmélkedni hogy ma éppen mi a szarért lehetne még valami büntit kiróni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.