Sajnos be kell látnom, hogy ahogy öregszem, egyre csúnyább leszek. Korábban, kb. 35 éves koromig igazán csinos voltam, de azóta egyre rosszabb a helyzet. Ezt már azon is észreveszem, hogy már nem füttyögnek utánam, nem udvarolgat senki. Pedig nagyon jó lenne valaki, mert pár éve már egyedül vagyok. Úgy érzem, hogy a külsőm és a korom miatt már esélyem sincs az ismerkedésre. (Kinga, 44 éves)

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Ha egy nő negyvenéves korában öregnek hiszi magát, akkor úgy is fog kinézni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Dulcinea: Először azt akartam írni,hogy tévedsz,de utána rájöttem,hogy tényleg sportos fütyire gondoltam.
soljanka
Azért van valami igaza: a 40-es pasik a negyven alattiak után forgolódnak,keresgélnek - rosszabb esteben a harminc alattiak után.
Aki partnert keres, annak ez biztosan gondot okoz, főleg, ha korábban a külsőségeket részesítette előnyben - és a sok kudarc ráül az arcára, a tartására, és még idősebbenek fog kinézni: szóval ördögi kör, amiből csak saját magát tudja kirángatni.
Zsoel
Érdekes, én ahány nővel csak beszéltem életem során, az, bár a megjelenésükre vonatkozó finom bókok és elismerő (de nem tolakodó és szemmel vetkőztető) pillantások nyilván jólestek nekik, mind nagyon-nagyon utálták, ha utánuk füttyögtek vagy kiabáltak az utcán. Lehet, hogy évtizedekkel ezelőtt menő vagy jópofa dolog volt ez, de ma már nem az, ma a rettentő primitív értékrend fokmérője, a tiszteletlenség és a kulturálatlanság jele (többnyire úgyis a "legegyszerűbb" férfiak vonása az ilyen viselkedés). Akinek EZ hiányzik, azzal nagyon nincs valami rendben.
Don Marcus Hibiscus
Mindenki szereti ha dicsérik.Nekem is jól esik,ha néha elkapok egy hangosan suttogva elhangzott: "nééézd!"-et és ha odanézek,akkor elfordulnak.Jó,ez nem feltétlen azért lehet,mert szép vagyok,lehet épp leszart egy madár,vagy nem is én rám néznek,csak úgy látom,vagy akármi,de legbelül jól esik.És ha egy csaj után utána fütyülnek,vagy utána szólnak,akkor lehet,hogy hirtelen tök morcos ,meg minden,talán meg is jegyzi,hogy de bunkó,viszont legbelül biztosan nyugtázza,hogy azért jól esett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.