Budapest - Ismét padlóra került Oláh Ibolya (35)! Az énekesnő cégét milliós adótartozás miatt felszámolták, számlaképtelenné vált, így kérdéses, hogyan fogja elszámolni a jövőbeni fellépéseit.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@Csizmás Kond: A pszichiátrián csend van, a fűrésztelepen meg zaj :))
Don Marcus Hibiscus
Nem értek én ehhez.Talán azért,mert sosem volt sok pénzem.Viszont azt vettem észre amikor 60 ezret kerestem,hogy ha még 20-30-al több lenne,akkor gond nélkül megélnék családostul(anno).Viszont amikor napi 6 ezret kerestem,akkor meg havonta 40 ezret félre tudtam rakni.És nagyon jól jött amikor elment a 6 ezres munka és jött a segély,meg a kínlódás.Ezt nem értem az emberekben.ez szerintem klasszikus "Máté-szindróma"(haverom).Ez annyit tesz,hogy mikor cigiztem,akkor szívtuk a töltött cigit ha nem volt pénz,mikor volt,én akkor is azt szívtam,mert olcsóbb.Ő viszont ha már volt 700 forintja,akkor Davidoff-ot vett,mert az menő.Az automatás kv sem felelet meg,vagy a 100 forintos energiaital(vérnyomásra),akkor már az 590-es kávézós kávé kellett.Nem értem,főleg az olyanokat nem,akik a csóróságból "törnek fel",hogy ha van egy kicsit többa kezükben,akkor mért nem elégszenek meg a reális dolgokkal,miért kell 3 napig gazdagot játszani,utána meg kunyerálni? :)
ila51
@Don Marcus Hibiscus: Egy művész barátom nyert sok pénzt , de pár hónap múlva ugyan azon a szinten filléreskedett mint előtte . Azt mondta ez törvényszerű , mert nem úgy kereste meg a pénzt . Még azt is mondta , hogy az a bohém életforma sokkal szórakoztatóbb :))
bosszants
@Kutyafüle: Én megtenném!
De ide a cigányok közé nem akar jönni.
Crazy Globe
Javulni látom a dolgokat. Lehet, hogy valami fölött átsiklottam?
overdose
@Csizmás Kond: Kit érdekel?menjen takaritani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.