Kedves Olvasó! A leves és a főétel után desszertként túrós-barackos rétest kínálok. Magyarországon az ünnepi, lakodalmi étkezéseknél hagyományos édességnek számít. Egy csomagnyi tésztalap az otthon fellelhető hozzávalók gazdag ízharmóniával megtölthető. Lehet édes, lehet sós, de amikor a friss rétes illata belengi a lakást, megszületik a hétköznapi varázslat. Az ételek elkészítéséhez sok sikert, elfogyasztásához jó étvágyat kívánok! A mai menü könnyűre sikerült: 1170 kcal/fő értéket tartalmaz. Fásy Ádám
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás