A Heti Hetes és a Csillag születik igazi sztárt csinált Hajós Andrásból, aki akár az RTL Klub új ásza lehet. Elképzelhető, hogy ő veszi át Fábry szerepét a legnagyobb kereskedelmi csatornán.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mindenlében
Én is szeretem Hajóst, többnyire miattam nézem a Heti Hetest, csak attól tartok, hogy nem sokan értik a humorát, ezért nem ért meg túl sok időt egyik műsora sem. Pedig most éppen az Ő őszinte humánumára, kicsit fanyar, öniróniájára van szükség. Sokkal többet nem tehetünk ebben a szépen növekvő viktatúrában. Sírunk, és nevetünk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
Ja, és a dalait is kedvelem, főleg az első lemezét. Jó lenne, ha kedvenc rádióm, a Klubrádió ismét adná a dalokat, már ameddig még szólhat a rádió.
másvirág
Felcserélik a Csöbört a Vödörre ! (Hiszen ez megy 1989 óta .) Csak a víz úgyan az ! :-(
a Pepita
@mindenlében: @szöszmösz: Egyetértve veletek, mellékelem, hogy miért nem tudja pótolni hajós András Fábrit. Okos, szellemes, intelligens. A Fábrin "edzett" közönség meg sem értené...

www.youtube.com/watch?v=Ozkdjp6pDBo&feature=share
51kacsa
@mindenlében: Tökéletesen igaz, amit írsz, mert Hajóshoz kell egy bizonyos értelmi szint (minden sértés nélkül), csak akkor lehet megérteni! Egyébként én kellemesen csalódtam benne! Fábryval egy napon nem lehet említeni, az egy öreg idióta ripacs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.