Régóta folytak a találgatások, hogy tovább folytatódik-e az RTL Klub ötszázadik adásához érkező műsora, a Heti Hetes. Tegnap hivatalosan is megtudtuk, hogy a műsor nem szűnik meg, ősztől azonban átköltözik az egyelőre még nem létező RTL2 csatornára.

Forrás: est.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lópicigáspár
@rokker33: A megasztárt, meg a csillagszületiket vágod ugye? Ja meg az édenhotelt? :-)
Dr.luigilongo60
@rokker33: Az alapján megítélni valakit, hogy a Heti Hetest nézi, rendkívüli emberi butaságra és tehetetlen dühre és gonoszságra vall.
rokker33
@lópicigáspár:mint írtam nem szoktam nézni megaszart meg valótlanvilágot!Csak kollégáktól hallok róla meg itt a propelleren olvasok de azt se mindig csak az érdekesebb cikkeket!
@Dr.luigilongo60: Hát aki az életéből képes heti 1 órát ilyen moslék műsorra pocsékolni az biztos hogy nem tiszta fialás.És csak a Heti hetest írtam de ott a sok műsor,tehetség kutató ami már előre le van zsírozva hogy ki nyeri sok szappanopera aminek se eleje se vége és ezek a műsorok nézése helyett más értelmesebb dolgokat is lehetne csinálni.
lópicigáspár
@rokker33: Magyarul, aki tv-t néz az hülye! Viszont, ha a kollégáidtól értesülsz róla, csupa hülyével vagy körülvéve?
rokker33
@lópicigáspár: Ezt nem írtam.Szoktam tv-t nézni csak az ilyen fölösleges szenny műsorokat hagyom ki az életemből mert ezeknek nincs értelme vagy magyarázd már el nekem hogy a valóvilágba ahol sz.rrá isszák magukat balhéznak káromkodnak annak mi értelme van vagy a Barátok köztnek ami már több mint 10 éve megy de egy faluban nincs annyi balhé szakítás esküvő halál verekedés mint ott ahol laknak :D
Amúgy lesz.rom hogy ki mit néz de senki ne jöjjön azzal hogy milyen jók ezek a műsorok mert nem az és az is elég szomorú hogy fiatalok is ezt nézik és azt hiszik hogy ez a jó!!!
darwin
@rokker33: Lazíts már ,megöl a véred.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.