Az üstökösként feltűnt zsűritag a Heti Hetes veteránjait alázza. A humor nagyágyúja szerint az ország szégyene, hogy Puzsér oszthatja az észt.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bourne
Az az alkoholista Bajor I. már sok mindent letett az asztalra, sokan kedvelik köztük én is. Ellenben ki az a Puzsér? Budapest TV-ből kivakarózott senkiházi, aki "no majd én megmondom a tutit" megnyilvánulásairól lett ismert. Fél év és mindenki elfelejti.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Január
@Bourne: Mifelénk sem ismert én is azt kérdeztem.
sokanvagyunk
@bosszants: (13.44) Megcsapta a Fridiét? :)) - ügyesebb, mintha simán lekoppintotta volna!
almalibre
Úgy látom, könnyen hasonlíttok össze két merőben eltérő korú, hivatású, természetű embert…
Bajor már egy nagy múltú komikus színész, akit mindenki ismer. Mikor pár hónapja Megjelent Puzsér neve, sokunknak nem mondott semmit. Azóta megismerhettük, már tudjuk, hogy nem szégyelli kimondani, amit gondol, akkor sem, ha tudja, nem lesz népszerű. Az sem mellékes, hogy a gondolatainak általában jóval mélyebb értelme van, mint zsűri társainak, talán mert műveltebb náluk. Stílusa lehet, hogy irritáló, de az azért kétségtelen, hogy jó érzékenységgel ismeri fel az értéket és tehetséget, mint ahogy a szemetet is. Nem árt odafigyelni rá…
Szóval, az hogy Bajor jó színész, nem zárja ki, hogy Puzsér jó kritikus legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.