Persze a Zwack microsite-ja és a Fütyülős tévéreklámja is igazán odatesz. Engem nem győzött meg, de a fogyasztása divatos, durván divatos.

Forrás: megcsaltal.com
Feltöltő: sanyez
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sleo
A cikkben helyesen be van linkelve, hogy mit lehet pálinkának nevezni. Ezzel szemben a címben miért virít, hogy Fütyülős Mézes Málna Pálinka?

"A leegyszerűsített hivatalos megfogalmazás szerint pálinkának csak meghatározott eljárással előállított termék nevezhető. Bővebben ez azt is jelenti, hogy pálinka készítéséhez kizárólag Magyarországon termett és termelt nemes és vadgyümölcs, szőlőtörköly és aszú szőlő törköly használható fel. Továbbá pálinkának csak az a törköly- és gyümölcspárlat nevezhető, amelyet Magyarországon cefréztek, pároltak, érleltek és palackoztak. Ugyancsak fontos kitétel, hogy a pálinka megnevezésének és előállításának szabályait kell alkalmazni az Európai Unión kívüli országokba exportált termékek esetében is."
palinkamuhely.hu/index.php?p=p_72&sName=mit-337;l-p%E1linka-a-p%E1linka-

Semmilyen adalékanyag, szinezőanyag, ízesítő- vagy tartósítószer nem kerülhet bele!
Van kisüsti pálinka, érlelt pálinka, ó pálinka, ágyas pálinka.

A mézes pálinka az valami marketing huncutság.
sanyez
sleo: igen, marketing huncutság, de főleg kereső csalogatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.