A Bors tegnapi cikkében Szirota Jennifer édesapja kemény szavakkal illette Puzsér Róbertet, amiért az azt tanácsolta lányának: menjen egy garázsba nagyokat kefélni.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Puzsér a legellentmondásosabb személy volt a zsűriben.
Engem is többször kiakasztott a nyers dumájával, de lehet, ezzel a stílussal segített a versenyzőknek a legtöbbet, ha ők értették, hogy mit mond.
Ettől függetlenül, nem ártott volna, ha néha visszafogja magát, és kissé árnyaltabban fogalmazott volna. Úgy is meg lehet mondani az őszintét, nem feltétlenül kell mindig mindenkinek a lelkivilágába taposni, csak azért, mert én vagyok a Puzsér, és én mondom csak ki őszintén, amit gondolok.
másvirág
@Hókuszpók: Ruhakefélés nem okoz gerjedelmes szexi élvezeteket.
Orgazmusom sem volt még vasalás közben .
Netán Jennyfer velem centrifugázna szivattyuzás elött .
Hát talán.esetleg,khm...:)
Gaga
azért abban igaza volt hogy nem a tehetség nyert. Kimagaslóan jobb, kreatívabb, tehetségesebb, ötletgazdagabb, és profibb volt a Quantum XXL mindegyiknél. De a rendszer nem itt hibás, hanem ott hogy egy tehetségkutató versenyben nem szakmai zsűri dönt, (mondom dönt, és nem csak értékel) hanem a hozzá nem értő többi, aki 90%-ban igy dönt. - szegény rossz sorsa volt küldök neki egy szavazatot. - Honnan jött, puff egy szavazat. - szép ember, klikk egy szavazat. - kortárs, ez az utolsó lehetősége szegény, na itt egy szavazat. És ne mondjátok nincs igazam mert mindannyian tudjuk hogy Susan Boyle se lenne senki ha egy gazdag-negyed jó sorsú életből pottyant vonla oda.
Puzsér stílusa, nos azért stílus ide vagy oda nem kapcsoltátok ki a tévét ha ő beszélt igaz? Akaratember az biztos olyan ki kinyitja az ember zsebében a bicskát, de ezek ellenére ebben teljesen igaza volt.
onizuka
@Gaga: Én lehalkítottam, átkapcsoltam, nem is láttam azt a részt végig amiben Kodályt alázta. Kotkodályt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.