Istenes Bence a három döntősről és a legutóbb kiesett Juhász Marciról faggatta a Csillag Születik négy zsűritagját a CSISZ stúdiójában. Puzsér Róbert a tőle megszokott módon kendőzetlenül mondta el a véleményét. Szerinte csak rajtuk múlott, hogy a Quantum XXL bejutott a...

Feltöltő: safranyn
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

almalibre
Puzsér lehet, hogy nem a megfelelő módon beszél, de nagy igazságokat mond. Bár nagyon igyekszik, nehezére esik az átlag magyarság nyelvét beszélni, mint a kiemelt mondatában is. Miközben azt hiszitek lealázta Jennifert, arról beszélt, hogy a lánynak élményekre és tapasztalatokra lenne szüksége, hogy legyen végre miről énekelnie és ne a mások dalaival erőlködjön. Alkotó munkát szeretne látni a lánytól… Egyébként, ha vetélkedő korrektségre törekedne, a Jennifer típusú énekeseknek nem is adna lehetőséget. Egyrészt, mert az énekesek mérhetetlen előnyt élveznek a többi műfajjal szemben, miközben a teljesítményük meg sem közelíti azokat, másrészt az énekesek rengeteg lehetőséget kapnak több csatornától is. Vajon a X Factor-ban, vagy a Megasztárban szintén döntős lenne Jennifer? A korrektség azt követelné meg, hogy divatzene énekesek ne, vagy csak saját számmal versenyezhessenek, persze nem beszélek a kevésbé népszerű zenei műfajokról, mint az opera, vagy népdal… És abban is igaza van Puzsérnak, hogy csak a Quantum XXL mutatott olyan értékű produkció sorozatot, amivel kiérdemelné a győzelmet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nahát
@almalibre: El vagy tévedve az éneklést illetően, lehet 2 nap egy szöveg megtanulás, de ahhoz tehetség , hangi adottságok és évekig tartó gyakorlás kell ,hogy jól elő tudja adni. A színpadi produkciót meg nem az énekesek találják ki, hanem a tv-s emberkék "kényszerítik" rájuk.
A ritmusérzék nem nagy tehetség, veleszületett dolog , vagy van vagy nincs, de ez az énekléshez is kell ,nem csak a tánchoz
Egy ugri-bugri banda meg 1 hét alatt összedob egy koreográfiát a következő műsorra, abba nem nagyon szól bele senki. Látványos de az együtt mozgáshoz nem tehetség kell hanem gyakorlás. A Qvantum izé meg, aminek lehet te is tagja vagy, pont ugyan vált unalmassá mint az eddigi tánccsoportok akik eddig szerepeltek ilyen műsorokban. Az az erőltetett téma/ mondanivaló választás meg legtöbb esetben gyenge, semmitmondó,erőltetett.
töky
Nagy bunkóságra vall az, ha egy ilyen korú faszi ilyen véleményt mond el a médiának egy tini lányról. A kis csaj apja helyében pofán is vertem volna ezért a dumáért.
almalibre
@nahát: Nahát-nahát… Aki jobban eltévedt az te vagy. Ahol a mentorok választanak dalt az énekesnek, az a X Faktor. Tudom, hogy az énekesek jó része jár énekórákra, de alapvetően a jó képesség a döntő. Ha már az előadásról beszélsz. Biztos, hogy egy lendületes fekete zenének az előadásmódja a mozdulatlanság? A ritmusérzék tényleg veleszületett dolog, de hogy abból tánc legyen tehetség és iszonyú munka szükségeltetik, sokkal-sokkal több, mint egy énekesnek. Sajnálom, hogy te unatkozol a táncprodukciók alatt, de ennek nem a táncosok az okai. Bárcsak tagja lehetnék Quantum XXL-nek, mert az azt jelentené, hogy sokkal fiatalabb, tehetségesebb, jobb táncos lennék, mint amilyen vagyok, így marad az, hogy felnézzek rájuk!
ProPeller Mariann
Puzsérnak is az segítene.. valami nagy f.. khmm.. karú néger bácsi talán elintézné, ha szépen megkérnénk :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.