Mészáros János Elek először meglepődött, majd mosolygott, meghajolt, aztán sírva fakadt. A Csillag Születik negyedik szériájának győztese maga is alig hitte el, hogy ő nyert az RTL Klub tehetségkutatójában.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Mondjuk nem tudom hogyan adta volna elő Erkel Ferenc: Bánk Bánjánból a Hazám Hazám! Puzsér Róbert!?
Mert az Elek előadta nem is akárhogy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kkalman
Mondhat a Puzsér akármit, szombat este nem rá volt bízva a döntés joga. Az ezer fejű cézár így döntött. Dönthetett volna másképp is, de nem. Szombaton Mészáros János Eleket találták a legjobbnak, ezen nincs mit magyarázni.
M. J. E-n múlik, mennyit hasznosít a versenyen szerzett tapasztalatokból, tud-e élni a lehetőséggel, és hogy hallunk-e még róla.
Ecce Homo
Puzsér papa a tévedhetetlen :D... szerencsétlen Puzsér az egész világból csak a rosszat látja és képtelem észrevenni a szépet, a jót. Dilidokik készüljetek, hamarost jön az újabb páciensetek !!!
Feraj49
Finoman fogalmazok ./mert nem vagyok Puzsér!/ Miért is engedték a zsűribe ezt a tahót,aki még azt sem tudja ki írta a Bánk Bán?!Mészárosnak rója fel a "Toborzó" szövegét! Minél hamarabb menjen az égbe,és ott beszélje meg Kodály Zoltánnal!I Ne akarja rákényszeríteni a saját ízlését másokra.Remélem többet nem látom ezt az embert a tv.-ben !
bosszants
Puzsér ha jól olvastam akkor történelem tanár.
Ha valóban az akkor már megértem a tanárveréseket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.