Budapest — Alig álltak le a kamerák a Csillag Születik fináléja után, Puzsér Róbert (37) máris keményen bírálta nemcsak az RTL Klub tehetségkutatójának győztesét, de magát a műsort is.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
@Takács Marcsi: Na, az ilyeneket nevezik sznoboknak, azért nem nézik meg a tehetségek produkcióit, mert a zsűriből egy antipatikus... Ez szép!
bosszants
@almalibre: Én őszintének nevezném!
Ne légy farizeus.
deviance
mindegy ki nyert volna, az a gyökér úgyis beszól neki
almalibre
@bosszants: Nem értem, hogy jönnek hozzám a farizeusok, de elég képmutató az, aki azért nem néz meg egy vetélkedőt, illetve a résztvevők produkcióit, mert a zsűri 25%-ának a képe, vagy a véleménye (azaz a műsoridő kb. 5%-a) nem tetszik neki. Az ilyenek járnak színházba azért, hogy megmutassák az új ruhájukat… Ha talán erőt vettek volna magukon, hogy odafigyeljenek arra, hogy Puzsér mit mond (nem csak a bántónak tűnő szavakat hallják meg), akkor az is feltűnt volna, hogy Puzsér legkevésbé sem rosszindulatú a versenyzőkkel, sőt nagyon is komolyan veszi, hogy építő kritikával lássa el őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.