Budapest - Hamisnak tartja a hölgyek rajongását Mészáros János Elek (42). A Csillag Születik idei szériájának győztese egyszerűen tudomásul sem veszi, hogy akadnak hölgyek, akik szívesen megismerkednének vele. Pedig szép számban lennének rá jelentkezők.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Na azért ne vonjunk párhuzamot a farkát kergető, lakodalmas zenész, levitézlett biztonsági őr, és a diplomával rendelkező, operaénekes palánta között!
Ha szeretne továbbra is a jelenlegi munkahelyén dolgozni, és nem akar a falu bolondja lenni, kimarad ebből a vircsaftból...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
Hülye cím és megtévesztő. De azért ez az ember nem azonos BIKICSUNÁJ népszerűségével, meg a tehetségével. Jó lenne, ha ebből az emberből nem csinálnának vidéki bohócot.
Azt meg jól teszi, ha a rátapadó rinyákat meg sem látja. Azok egy hónap múlva másnak kínálják a bájaikat.
másvirág
@a Pepita: Bizony nem ! Tenyérböl kell etetni kiflivel mint egy béke galambot.:-)
Don Marcus Hibiscus
Én is gyanút fognék,ha eddig nem kellettem volna senkinek,most meg hirtelen száz számra akadna jelentkező.Ezért örülök,hogy csóró vagyok,legalább tudom,hogy az érdeklődés nekem szól. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.