A Hír24 információi szerint Bajnai Gordonnak megszületett a negyedik gyermeke. A volt miniszterelnöknek a korábbi házasságából már van egy lánya és egy fia, jelenlegi kapcsolatából pedig egy kislány született 2008-ban. A Hír24 értesülései szerint Bajnaiék az elmúlt napokban kiegyenlítették a nemek arányát, ugyanis a legkisebb Bajnai fiú lett. A korábban a szocialisták által jelölt miniszterelnök mostanában az – általa alapított – Haza és Haladás rendezvényein tűnik fel és konferenciákat is rendez.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

profon
@nahát: Te biztosan olyan vagy mint az apád, ő olyan mint a nagyapád és ő olyan mint dédapád ! Remélem a fiad nem fog hasonlítani rád !!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
DR Eric CARTMEN
@nahát: Te is olvasgathatnál, már néhány bíróságon pert nyert azok ellen, akik ezt a libázós baromságokat kitalálták. Többek közt a magyar nemzet nevezetű kormányseggnyaló szenny valami ellen is. De a hazugságoknak mi köze is van ahhoz, hogy született egy gyerek???Ő aztán tényleg tehet a svájci frankról mi??? Az a ciki hogy neki még nem lehet elmúltnyolcévezni mi??? Szerintem inkább a nagyszüleit rugdosd, vagy egyéb rokonokat. A színvonalad ugyanolyan marad, de legalább megpróbáltad.
nahát
@Pálinkafőző Rézüst: te biztos jobban tudod , okoska!
@DR Eric CARTMEN: ezt próbáld elmagyarázni annak a több száz embernek face 2 face, akiket tönkretett ez a szarházi. Legyen igazad, legyen úgy, hogy tudjatok ti is elmúlt nyolcévezni! lol
silber13
@nahát: Áruld már el te huzatos elméjű, mivel bántott meg téged egy egy kisbaba?
silber13
@nahát: Te látod milyen lökött vagy? Hozzád és a hasonlókhoz képest egy Tyrannosaurus Rex Nobel-díjas közgazdász! " eemúútnyócéévezel " mert képtelen vagy felfogni,hogy abból a " nyóóócbóól " kettő vastagon a tiétek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.