VV Fecó és felesége hosszas gondolkodás után úgy döntött, hogy szociális körülményeik miatt elvetetik Angéla magzatát. Bár lelkileg megviseli a párt a döntés, Fecó mégis úgy érzi, hogy most a már meglévő két gyermekének kell biztosítania a megélhetést.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Mi van Fecó? Megint kikapcsoltak villanyt , gázt, vagy az asszonynak már restaurálásra szorul az új csöcs? és nincs miből? Rinyálás helyett menjél közmunkára, oszt jó napot!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
yazo64
@Horizont: ... és azt se hogy Fecó nem bírna a vérével és csalná a nejét ha megmaradna a másállapot...
yazo64
@Horizont: Én már nem is tudom mit gondoljak... általában a párok megvárják a 3 hónap betöltését a babahír közlésével, addig sajnos bármi megeshet... ők elkapkodták a bejelentést, ha nem, akkor meg a 12. hét után már nem végeznek abortuszt...
Igazad van, ki tudja manapság mi a divat:D
Don Marcus Hibiscus
Én azt gondolom erről az egészről,hogy kamu.Mégpedig azért,mert egy abortuszhoz nem kell nagy has.Tehát a terhességes hírt be lehet játszani,aztán kamuból el lehet menni abortuszra,a kutya nem fogja azt mondani,hogy nem is volt igaz.Viszont a célt elérik vele,ami a rajtuk való csámcsogás.

Viszont az is lehet,hogy tényleg ennyire homályökör idióta a csávó. :) De most hogy írok pont eszembe jutott,hogy tegnap nem az volt véletlen a hír,hogy terhesség alatt nem fognak szexelni és fél,hogy megcsalja az asszonyt? Nem szoktam magam ilyen mélyre beásni magam az ilyenekbe.nagyon leadtam ma,meg kell adni. :(
:)
Levendula
MAGÁNÜGY: hogyha ő akarja felnevelni
KÖZÜGY: hogyha segélyekből...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.