Kiss Norbert, Schmitt Pál volt köztársasági elnök hivatalvezetője úgy döntött, felajánlja segítségét VV Fecónak és feleségének, hogy anyagi nehézségeik ellenére ne kényszerüljenek elvetetni születendő gyermeküket. A katolikus politikus szándékát kitörő örömmel fogadta a valóságshow-hős.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
- Hogyan lehet védekezni a gólya ellen?
- ???
- A levegőbe kell lőni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Feraj49
Schmidt Pali bá nem akar segíteni?Életében valami jót is tehetne az emberekért ? !
atomixer
@lópicigáspár: mint helyet imádom, de amivel meg van töltve...
Don Marcus Hibiscus
@kerék: Sajnos több az szerintem sokkal. :( Mikor az asszony bent volt a gyerekkel,szülés előtt már 3 héttel,akkor abban az egy kórteremben (először a nőgyógyászatra vitték és nem a szülészetre) naponta cserélődtek a "betegek",mentek abortuszra.Reggel amikor felhívtam még azt mondta tele van a kórterem,estére már beszélhetett nyugiban,mert már üres volt.Volt ez másfél éve Kerepestarcsán.és nem egy kórterem van és nem egy kórház,azóta eltelt egy kis idő,még kevesebben vállalják gondolom a gyereket...Szerintem bőven 1000 körül lehet naponta,bár ez csak magánvéleményem. :((
Don Marcus Hibiscus
@Don Marcus Hibiscus: akarom mondani 1000 fölött. :(
Don Marcus Hibiscus
@Horizont: Ilyen konkrét számokat nem tudtam.Azért írtam a számolást,hogy ne tűnjön annyira légbőlkapottnak a számom. Igen,nagyon sok még így is és szerintem egyre több lesz.ilyenkor vajon hol vannak a vadkatolikusok? (költői)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.