Kedves Olvasó! A spárga Európában és Ázsiában őshonos. Már az óegyiptomiak is ismerték és a rómaiak is használták. Zsenge, megvastagodott hajtásai fogyaszthatóak, melyek A-, B1-, B2-, C- és E-vitamint tartalmaznak, koleszterint viszont nem. Nagy része víz, kevés benne a kalória. Gyógynövényként tartják számon. Számos jótékony hatásának köszönhetően a mai levest e remek zöldségből főztem. A főételt követően, édességként egy habos túrós lepényt készítettem. A menü 920 kcal/fő értéket tartalmaz. Jó étvágyat ! Fásy Ádám
Forrás:
Blikk.hu
RSS tartalom,
A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás