Ismer valakit, aki fél a patkányoktól? Amennyiben igen, úgy ajánljuk, mutassa meg neki ezt a videót. Biztosak vagyunk benne, hogy nem találja majd visszataszítónak.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Mióta láttam a Lecsót, egy kissé engedett az ősi, atavisztikus irtózásom , de ott még nem tartok, hogy egy ilyet beengedjek a lakásomba...:))
sza
@a Pepita: Én is láttam a Lecsót, de akkor is undoprítóak.
a Pepita
@sziráki ágnes: Látod, hogy nem mindenkinek...
sza
@a Pepita: Nekünk van egy cserépkályhánk. Jó nagy felfűti a földszintet. Ha megyek a fáért olyan kolompolást vágok le hogy hallja az egész utca. A fáskamrába telelnek az egerek és szerintem van ott patkány is. Ha nem vigyázunk bejönnek a házba is , már előfordult hogy este az egér ott szaladgált a nappaliban. A lányaim a csilláron én az uram ölében a kisfiam meg röhögött. Mire megtaláltuk nem győztem fertőtleniteni. Sajna ez nem csak egyedi eset.
Darthon1
@sziráki ágnes: gondolkodtál már a biológiai védekezésen? Segítek...macska!
sza
@Darthon1: Volt macskánk nem is volt egér, de tolvaj macsek volt, igaz nem itthon lopott. Aztán meg minden évben fialt kétdzer. 15 évesen halt meg . Az összes macska aki a városban van mind az ő leszármazottja szerintem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.