Megcsalt a férjem néhány hónappal ezelőtt. Már ott tartok, hogy megbocsátom neki, helyreállítom az otthoni jókedvet, de attól tartok, ha ezt megteszem, felbátorodik, s újra félrelép. Van esély arra, hogy ez valóban így lesz?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kutyafüle
Igen, újra félrelép.:)) Mindíg lesz valami indok, hogy miért? És mindíg sírva fog könyörögni, hogy soha többet, csak most utoljára, és 6 hónap múlva kezdődik minden előről. Telefonhívások, sms.-ek, túlórák, "baráti" sörözések. És hazugságok lávafolyama:))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Fater59: Sajnos a tapasztalat mondom...:((
Dulcinea
@Fater59: Ne tedd! jó, hogy kiderült!
Fater59
@Dulcinea: ...legalább rendeződtek a dolgaid ??
Kutyafüle
@Fater59: Nem volt benne részem, hálát adok a sorsnak, de láttam a munkám során, hogyan mentek tönkre ígéretesnek tűnő házasságok.:((
Az a legkellemetlenebb, amikor egy baráti pár válik szét, és nem tudsz sem segíteni,sem tanácsot adni, mert egyformán ismered-szereted őket. Kinek van igaza?
Persze nem ígértünk vakságot, de... a lórugás is fájdalmas lehet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.