Mai termés. Hazánk legnagyobb, ezáltal talán legvizesebb fejű bankjával gyűlik meg a bajom, és azért mondom, hogy gyűlik, mert még nincs lezárva a téma, ha minden jól megy, ma sikerül, ha nem, akkor akár hetekig is eltarthat a folyamat. A következő történt: rossz, már nem létező számlaszámra utaltam egy összeget interneten, amit azonnal észre is vett az, akinek a pénzt küldtem, és értesített róla, hogy az a bankszámla le van zárva, vissza kellene szedni a pénzt gyorsan, még biztos, hogy nem könyvelték le.

Feltöltő: libabor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
Lekötött, "kamat"-nak csúfolt, minimum 3 havi hozamot fizettetnek 3 perces pénztári szolgáltatásért, mikor megszabadítottam őket pénzem őrzésétől, és felvettem az utolsó fillérig.
zsolti
@sokanvagyunk: és most otthon a dunyhába varrva többet kamatozik? vagy mi itt a tanulság?
darwin
Nekem szerencsém volt.Rossz helyre utaltam nagy összeget,az illető miskolci csavaros cég még aznap megkeresett,másnap utalta vissza a pénzt.
Azért néhány órára lezsibbadtam. :)
libabor
@darwin: nekem nem volt ilyen szerencsém, egyelőre a bank szeretgeti a pénzecskémet. Mennyivel nagyobb az esély, hogy gyorsan visszakapod a pénzedet, ha tisztességes vállalkozónak utalod véletlenül, nem a mindenen keresni akaró banknak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.