40 éves vagyok, van egy 18 éves fiam. Az apjával elváltunk, mert terrorizált, nem lehetett egy szabad döntésem, szabad mozdulatom, mindent ő szabályozott, megcsalt nem egyszer, megalázott az ismerősök előtt. Nem törődött és a mai napig nem törődik a gyerekünkkel, de a fiam mégis szereti, mondhatom, hogy isteníti. Ha egy évben egyszer találkoznak, és az apja elviszi valahová, vagy vesz neki valamit, az az igazi ajándék, az a legfontosabb történés az életében, én bármit teszek, gürizek, mosok, főzök, aggódok, kevés vagyok a szemét apjához képest. Ráadásul nem hajlandó más férfit elviselni mellettem, látványosan utálja, bárki próbál belépni az életembe. Tulajdonképpen pont úgy viselkedik, ahogy az apja viselkedett velem, csak tőle legalább el tudtam válni.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ott a válasz. Néha a jókor adott nyakleves észre téríti a kölköt, de 18 évesen már reménytelen. Ne hagyja az anyuka hogy a fia diktáljon. Ő hamarosan szárnyra kel, nem kell egyedül maradnia, igenis legyen kapcsolata akár tetszik a gyereknek akár nem.
lilaliba
A legtöbb anya ilyen önfeláldozó. Tulajdonképpen észre sem veszi, hogy feláldozza magát, aztán néz, amikor rákakálnak a fejére.
Angelika
Hát, itt időben kellett volna kezdeni a szabályok bevezetését. Sok olyat hallani, hogy otthon a gyerek uralkodik. Főleg elvált anyák esetében gyakori. Sajnos. Valahogy a mártír anyákat tényleg nem becsülik. Pláne ha látványosan szenvednek is.
Rézangyal
Tudnék mesélgetni. Az én fiam is próbálkozott, aztán lógó orral hátrált meg. Elég tisztán a tudtára adtam, hogy ki a főnök! Anyám az én gyerekkoromban előadta a mártírt, nem mi terrorizáltuk, ő akart az lenni. Erőszakkal sem tudtuk férjhez adni, pedig volt kérője.
Innentől kezdve világos volt, milyen NEM akarok lenni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.