Szerelmes vagyok a férjembe, de egy ideje a baráti társaságból is nagyon tetszik valaki. A páromat nem akarom elhagyni, de a másik is kell. Lehet egyszerre két embert szeretni? Szerelmes vagyok a férjembe, de egy ideje a baráti társaságból is nagyon tetszik valaki. A páromat nem akarom elhagyni, de a másik is kell. Lehet egyszerre két embert szeretni?

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Doktorúr . A férjem hát mit mondjak? kevés. Mit tegyek? Tartson szeretőt . Bevallom van de az is kevés. - akkor tartson kettőt! hát mit is mondjak négy van de hát ez van kevés, Doki- hát asszonyom , azt kell mondanom hogy maga beteg. - Na látja doki! erről adjon papírt mert a férjem azt mondja kurva vagyok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissnagy
@perta: Ha 3-4 esetben tudsz disztingválni, akkor tudsz 10-20 esetben is! Ez a beírás nekem ad igazat!
Dulcinea
Továbbra is azt gondolom, hogy csak egyet lehet igazán szeretni.
kissnagy
@Dulcinea: Mint "génállományhordozót- értsd:gyermekid apját" igen, csak egyet lehet szeretni! Szerintem nem ezen volt a vita! Kifejezetten örülök, hogy van ilyen Dulcinea, akinek ilyen határozott a váleménye!!
varrólány
@kissnagy: Igazad van, nekem is több a férfi barátom, mert nyilván másképp gondolnak mindent , ezért érdekesebbek, más dolgokhoz értenek.
De különben meg mindegy ki mennyi embert szeret vagy kedvel a lényeg hogy örülnek egymásnak.:-)
kissnagy
@varrólány: Csóközön:))))! Nekem tetszik!
Kaporka
@Dulcinea: szerintem is. minek a másik? csak lomnak meg gondnak. abból jó sose származik. persze mindenkinek a lelkiismeretével kell elszámolni. ha ez fordítva lenne, én biztos nem feküdnék vele egy ágyba.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.