Közel 10 hónapja ismerem a páromat. Majdnem, hogy együtt élünk. Minél többet vagyunk együtt, egyre több mindent észre veszek. Lassan 2 éve nem él együtt a feleségével, de én még mindig úgy érzem, hogy nagyon kötődik hozzá. Ő ezt kikéri magának. Házasságuk alatt a felesége több alkalommal megcsalta, amit ő tud és el is ismert, mégis vannak alkalmak, amikor szóba kerül és azt mondja "hát azt mondták, volt köztük valami". A gyerekeit nagyon szereti. Elvitte a felesége és az élettársa a gyerekeket nyaralni. Lelki beteg volt. Azt mondta, hogy én ezt nem érthetem, hogy egy idegen ember adja meg a gyerekeinek azt amit neki kéne. Most neki kéne ott lenni. Meglepődtem a kijelentésén. Két napig alig evett, ivott. Ezzel magyarázta a helyzetet. Ilyenkor nyilvánosan szenved, néz ki a fejéből. Azt mondta, hogy ő ilyen, így kell elfogadni. Én nem értem, a gyerekei elmehetnek egy szép helyre ahol jól érzik magukat, olyan emberekkel, akik szeretik őket. Ő mégis ebben hatalmas problémát lát...

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

adrenalink
Egy nő elmegy a pszichiáterhez. A doki szó nélkül leteperi, letépi róla a ruhát és jól megdugja. Utána így szól:
- Ez volt az én problémám. Most mondja el, mi az Öné?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sokanvagyunk
@varrólány: Kicsi ország! Mint a Barátok köztben is, mindenki mindenkit... ismer :))
varrólány
@sokanvagyunk: Még jó hogy nem mást írtál, mindenki mindenkit...stb:-)
Barátok közt módra!
www.youtube.com/watch?v=VEb5Skr0lZs
sokanvagyunk
@varrólány: Ki mikor megy könyvtárba - kinek működik a légkondija - ki szereti a sört, bort, rövidet, kinek sok a 7 perces..., ki milyen lekvárba utazik. Soroljam? A propin mindent megtudhatunk :))
varrólány
@sokanvagyunk: Azért sok mindent nem , legfeljebb az érdeklődést lehet felkelteni.
És ez így van rendjén!:-)
darwin
@varrólány: Nem mindig jut eszembe kijelentkezni a gépről+az előzmények.Hiába működik 3 számítógép,esetenként négy a lakásban,mindenki az enyémen akar dolgozni,mert a nappaliban van.
Január
@Kutyafüle: igen, ez egy normális kapcsolatban így működik, de van másként is pl. amikor az anya a volt férj ellen neveli a gyerekeket - a válás is azért történt, mert az anya mást szeretet - és ezzel megkeseríti a gyerekek és a volt társ, sőt a volt társ és annak új házastársa életét is.
A végkifejlet aztán az volt, hogy az egyik gyerek szembeszállt a mamával - közben évek teltek el - "kiharcolta" az apját, és mit volt mit tenni a volt nej engedte a kapcsolatot a gyerekek és apjuk között. Azt még megjegyezném, hogy az új nej már akkor ismerte meg az apát mikor annak házassága jogerősen felbomlott, de azért az új feleség megszenvedte rendesen a volt nej kisded játékait.
Itt az első házasság alaposan megterhelte a második házasságot, és tényleg csak a kölcsönös szeretet volt az, ami átsegítette a gondokon az új házasokat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.