Rokonokhoz költözött a kulcsi családirtó édesanyja. A polgármester szerint egyáltalán nem örül annak, hogy fiát börtön helyett gyógykezelésre küldik. Az asszony és lánya attól fél, hogy Csanád megszökik, és őket is megöli.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
@Fater59: pedig az ilyen elvetemült brutális gyilkosoknak valami börtön alagsori setét lyukba kéne láncolni élete végéig!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Fater59: Bizonyos embereknél szívesen alkalmaznék középkori büntetéseket, aztán ha túléli valószínű, hogy életre elmenne a kedve a gyilkolászástól!
Fater59
@Dulcinea: ...spanyol csizma , nyújtás , egy kis pörkölés , kéz levágás , ne tán egy kis herélés , valami ilyenre gondoltál ???
Az elgondolásod kiváló , csak a 2/3 , nem fogja megszavazni , mert ők lennének az elsők !!::))
Dulcinea
@Fater59: Nagyjából ilyen dolgokra bár a nyújtásnak sem lennék ellene, ami ugyebár botor módon egy padon történik, és itt ott néha megsütögetném őket pihentetésképpen!
Fater59
@Dulcinea: ...de ígérd meg sütögetés előtt , azért bespékeled őket !!!::))
Dulcinea
@Fater59: Hogyne!:)) Sóval borssal meg erős paprikával, már csak azért is mert milyen dolg már úgy sütni valamit(kit), hogy nincs beízesítve, hogy már a fűszerezést szóba se hozzam!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.