Ugyan az egészségnek nem tesz jót, a vízkővel könnyedén leszámol. Használd a kólát! A kóláról már sok furcsa tény világot látott, többek között, hogy még a százas szöget is feloldja, bár elsősorban az egészségre káros hatása az, ami miatt gyakran kerül napirendre.

Forrás: femina.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
almalibre
@másvirág: Miért? Nem ártalmasabb és lehet, hogy ízre is jobb... :-)
Rézangyal
Őszintén szólva nem is való másra. Soha nem ittam meg, pedig az én gyerekkoromban még nem voltak ismertek a káros hatásai, legfeljebb a magas cukker tartalom.
Bástya Elvtárs
Tejfog 1-2 nap eltűnik benne. Amerikában minden rendőrautó csomagtartójában van, mert helyszínelés után fel kell mosni a vért + fertőtlenít a benne lévő foszforsav.
A király1
A lófaszt tisztítja én már próbáltam nem csinált semmit viszont jó nagy foltot hagyott amit alig tudtam kisikálni...
Viszont próbáltam szénsavas ásványvízzel is tisztítani az jobban bevált.illetve próbáltam már több kísérletet is amit a kóláról mondanak és bizony a 90 százalékuk egy jó nagy tévhit..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.