Hihetetlen, mégis igaz! Ebben az országban akadnak emberek, illetve csoportosulások, akik internetes listákat készítenek közéleti személyiségekről, vélt vagy valós vallási hovatartozásuk alapján. Ezek a listák személyiségi jogot sértenek, etikai kérdést is feszegetnek, nem beszélve arról, hogy a több ezres tagságot számláló zsidó lista fűt-fát felvonultat, az alaposság teljes hiányát mutatva.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zolee75
Én nem az országot!hanem a kormányt szégyenlem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissnagy
@Crazy Globe: a néprajzi vonásokat onnan szedtem ugye? Nézd meg mielőtt hivatkozol a wikipédiára! Igaz én nem láttam! Nekem ez fejböl megy! Ez is bizonyítja, hogy nekem fejem van, neked meg az, amit emlegettél...Ja! Magyarként (1/16-od németséggel az ereimben) nincs humorom, amikor ostoba módon zsidóznak...Vagy humor volt az is "Te pöcs!"?
kissnagy
@Crazy Globe: Ja, hogy keress valamit is a Wikiben megismételném a kérdésemet, amire oly szolidan elfelejtettél válaszoni:
"Tudod-e hogy Modena város 1000 éves okiratába mi van írva?
Csak azért kérdezem, mert azt fírtatod, hogy ki mit vívott ki magának! "

Kérdezz nyugodtan! Én is meg fogom tenni, ha olyat kérdezel, amire nem tudom a választ! Baráti-humortalan - üdvözlettel: kissnagy!
kissnagy
@Crazy Globe: Ne bolondozz, kizárt, hogy ez a hívatásod!? De, ha még igaz, attól még beszélgethetünk! Nincs összeférhetetlenség: én nem vagyok"olasz kanyar"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.