Egy csodaszép adriai szigeten tölti fel lemerült akkumulátorait a miniszterelnök – írja az Új Ász. A bulvárlap értesülése szerint Orbán Viktor a horvátországi Mljet szigetén tölti családjával kéthetes szabadságát. A szigeten lévő édesvizű tó közepén épült XII. századi Benedek-rendi Szűz Mária kolostorból átalakított luxushotelben száll majd meg nejével és gyerekeivel. Mint a miniszterelnök a Hír TV-nek elmondta, több energiát emésztett fel ez a két év, és nagyon megviselte. „Mostanra teljesen lemerültek az akkumulátoraim, ezeket muszáj feltöltenem, így hosszú évek után egy hosszabb, kéthetes, szabadságot veszek ki, amit a családommal töltök – árulta el Orbán.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KöBüKi
Nem szoktam másoknak rosszat kivánni,de most még is teszek egy kivételt: - belefulladhatna.!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dodo571031
Hát ha lemerültek az akumlátorai töltse fel nem bánom bármelyik vasútállomáson hozzájut a 25000 voltos töltőáramhoz hajrá.
DR Eric CARTMEN
Nocsak. Ott is nyílt egy új részlege valamelyik elmegyógynak??
silber13
@Fater59: Az ám! És amilyen hülye, képes elénekelni Nadír románcát! Akkor pedig Bizet biza' megfordul a sírjában.
frappáns
Már régóta arra várok,hogy eltünjön melegebb éghajlatra,de úgy,hogy vissza se jöjjön.Mit akar kipihenni az un. zemberek folyamatos hülyének nézését???!!!Hmmmmmmmmmmmmm
silber13
" Hosszú évek után kéthetes szabadságot veszek ki..." Ez tényleg nem tud leszokni az állandó hazudozásról? "010-ben honnan is küldted azt az ominózus képeslapot Lancelot? Nemde valahol a tengerparton dagonyáztál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.