A Hagyó-perben meghallgatott Szalainé Szilágyi Eleonóráról tegnap kiderült: 260 ezer forint a nyugdíja. A BKV volt humánpolitikai igazgatója elmondta: „csak” 54 milliós végkielégítést kapott.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

a Pepita
Nem gondoltam volna, hogy akad valaki aki "smittpalit" überelni tudja! Ha és amennyiben a BKV egy kiválóan prosperáló, pontos és tiszta, korszerű buszokkal működő vállalat lenne, akkor talán "jogos" lenne egy ekkora végkielégítés...De egy ilyen tönkretett, leharcolt csődtömeg esetében ez legalábbis morális kérdéseket is felvet a jövőre nézvést...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pipec56
Ez nem végkielégítés, önkielégítés. Hát képzeljük el milyen boldog volt amikor megkapta.://
kkalman
Ami jár, az jár! A dupla vastag rinocéroszbőr a meztelen csiga pofáján elbírja.
entero
@kkalman: Ezt még Pali bátyánk mondta, aki a köz nyomására végül is lemondott a villáról. Látod, ezeket az indokolatlanul elherdált pénzek miatt én is mérges vagyok. Persze a Tocsik ügy óta már semmin nem csodálkozom, mondjuk ott legalább példás ítélet született végül. 640 milliós elkobzás, 4 év börtön és 5 év közügyektől való eltiltás.
sonderkommando
Én pedig az Uniós jövedelmet tartom jogosnak, ha már teljes jogú tag vagyunk.
De nekünk, átlagembereknek, akik a vállunkon visszük az országot, adót, járulékot fizetünk, csak a nyomor jut!

@kkalman: A meztelen csiga, az ilyenekhez képest gerincoszlop.
szöszmösz
A legundorítóbb védekezés a " más is kurva, nemcsak én" Nagyon erkölcsös már az is, hogy a csőd szélén álló állami cégnél, lehet 4 mill. a bére. Jogilag sajnos igaza lehet. Ezt a trükköt több állami cégnél is eljátszották- természetesen, nem a karbantartó, vagy gk. vezetővel történnek ilyen dolgok-hanem a sok kapzsi, szemétláda politikusi holdudvar lovagjaival.Remélem találnak elvarratlan szálat.
Bugajakab
@szöszmösz: A hírekben úgy hallottam, hogy fel tud sorolni még huszon egynéhány embert, aki szintén kapott ennyi pénzt. Most hogy szorul a hurok, bemárt mindenkit? Ez a zsivány becsület?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.