Létezik olyan pillanat, hogy azt mondd: unod már a banánt? Vagyis bocs... a palacsintát? Több mint egy hétig sült a palacsinta Derekegyházon, a Csongrád megyei faluban ez idő alatt több mint 35 ezer darabot készítettek az édes és sós finomságból.

Feltöltő: balage
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kutyafüle
@ila51: @nyanya001: Torta szerűen lerakva próbáltátok már? Egy réteg cukros dió, aztán lekvár, a tetejére csokimáz kerül.:))
ila51
@Kutyafüle: ...méghogy tortaszerűen , van mikor három kupac készül , azt viszi még munkába is :)) mazsolás túró , nutella , barack lekvár ...teteje tejföllel kenve , be egy kicsit a sütőbe ...nyami :))
Kutyafüle
@ila51: Na úgylátom, ma is főzünk, és eszünk:))A gyerekek szeretik, ha vegyes zöldséggel megtöltöm, aztán panírozom, mint a rántotthúst, és akkor kisütöm.
Finom, de türelemjáték, Persze, hogy nekem kell elkészíteni:))
kukac50
Jó túrós palacsintánál nincs jobb,megtöltöm feltekerem tepsibe rakom. ízesített tejföllel jó meg kenem,be a sütőbe piros a teteje akkor kész. Ebből a fajtából nem kell olyan sok ez igen kiadós.
nyanya001
@kukac50: Ilyet én is szoktam készíteni ! :))
ProPeller Mariann
én már kettőnél is unom, de motiválom magam: arra gondolok, hogy utána nekiülök és nyami :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.