Bagosi Alexa az utóbbi napokban leginkább bírálatot kapott azért, amiért egy időre férjére bízta gyermekeit . Az énekesnő tagadja, hogy lemondott csemetéiről.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
QQríkú
Nem jártam zene krematóriumba, csak mellé, és számomra az énekesnő úgy Maria Callasnál kezdődik.
De ez az én egyéni cucialista problémám.
QQríkú
Majd el felejtettem:
Kedvenc tündérkém is otthagyta az embert és a fiát anno! (Kicsi gyere velem csókot csenni...)
varrólány
Annyi énekes van már mint égen a csillag.
Csak gyorsan lehullanak.
Crazy Globe
Sztár bárkiből lehet,de legenda az nem!
Disznópofa
Az, ha az apára bízza az anya a gyerekét, akkor elhagyja? Az hagyja el, aki nem is törődik velük. Az ha most szalad a szekér és anyagilag többet tud adni a gyerekeinek, akkor rossz anya, amikor csak lehet velük tölti az idejét. Mennyi nő és apa él külön a családtól hónapokig, évekig a pénz miatt, mert azt szeretné, hogy a családja jobban éljen, mint egy állat. Akkor azok is gané' emberek? Csak érzelemből nem lehet megélni, a mai viszonyokat elnézve, pontosan is jól csinálja, mert gondol a gyermekei jövőjére, akkor keres pénzt, amikor lehetősége van, hisz a gyerekek felnőnek és az iskola sokba kerül, ki fogja kifizetni a gyerekének? Talán ez a hülye cikkíró, aki most így blamál?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.