Balogh György (Pizzás) Tüskevár-adaptációjáról tavaly februárban írtunk a soha moziba nem került magyar filmek közt. Akkor a rendező azt mondta, hogy a javarészt 2005 nyarán, magánpénzekből forgatott film már szinte készen van, de még legalább tízmillió forint hiányzik az utolsó simításokhoz és a kópiagyártáshoz. Nagyon úgy fest, hogy azóta összeszedték a pénzt, mert a Facebookra kitették a Tüskevár előzetesét, és a Hvg.hu információja szerint szeptember 20-án mozikba is kerül a film. A Fekete István ifjúsági regényén alapuló film egy Tutajos becenevű városi srácról szól, aki a Balatonon tölti a nyarat Matula bácsinál (Kovács Lajos), ahol megismerkedik a természettel. Némiképp vicces, hogy Tutajost a Sorstalanság Köves Gyuriját is alakító Nagy Marcell játssza, aki a forgatás idején még kiskamasz volt, de azóta gyakorlatilag felnőtt.http://videa.hu/flvplayer.swf?v=1fOCI9W9ZDpYtOES

Forrás: [origo]
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
A régit azért biztos nem fogja lekörözni Főleg a jó színészek miatt.
ila51
@varrólány: nagyon szerettem megnézegetni a videótáron , többször is ...
kisokka
Kíváncsi leszek milyen elbaltázott félreértés-szitukat, szexet, meztelen csajokat, meg megbugyutított történetet találtak ki hozzá...Kb erről szól a mostani magyar filmgyártás(bár meztelen csajokból egyre kevesebb van).
varrólány
@ila51: Még könyvben is többször kiolvastam.
Az öreg Matula utánozhatatlan . :-))
Pálinkafőző Rézüst
Bánhidi Laci bácsit nem lehet überelni!!! És a többieket sem... Kidobott pénz lesz ez a film.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok