Sokak szerint az, aki pánikol tiszta idióta, hisztizik, nincs jobb dolga, mint nyavalyogni, és egyébként ilyen betegség nem is létezik. Ahogy depresszió sem. Nem mersz kijönni a lakásból? Micsoda? Dilis vagy? Te jó ég! Nem mersz elmenni a munkahelyedre, mert félsz felszállni a buszra? Szerintem zárt intézetben a helyed, vagy csak szedd már össze magad… Biztos, hogy agyilag rendben vagy? Normális ember ilyeneket nem csinál, hogy megállónként leszáll a metróról. Lehet, hogy keveset szexelsz, és az ment az agyadra! Tudod mit? Kéne valami probléma az életedben, akkor nem foglalkoznál ennyit magaddal! Túl egyszerű az életed! Aha, hogy a szíved száznegyvenet ver? Örülj neki, legalább tudod, hogy élsz! Mi lenne, ha nem verne? Szülj egy gyereket, az mindenre megoldás… Na, értetlen, tudatlan gyökerek, és nem gyökerek! Itt a napló, ami segít felfogni azt, hogy mi a pánik. Olvassátok el, röhögjetek egy jót, és értsétek meg a lényegét!

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

libabor
Az a helyzet, hogy nekem van ilyen ismerősöm, tényleg durva, amin átmegy, még a lakásból is alig mer kijönni, nem dolgozik, kezd leépülni, a családja meg csak ül és nem csinál semmit, a csaja otthagyta, mert nem nyíltan, de azt mondta, hogy hibbant, stb. Bár igazság szerint én sem értem, hogy hogy nem képes valaki az agyát maga irányítani, de nyilván van valami egészsgéügyi oka. Azt hallottam, hogy pl. Növényi is pánikbeteg, és még sok ismert ember kínlódik ezzel.
ideals2012
Hát, én voltam "minősített" depresszióban, a világ legr@hadtabb betegsége, mert halvány fogalma nincs az embernek arról, hogy tulajdonképpen mi baja.. - csak a "mellékhatások".. Pánikbeteg szerencsére nem voltam, de ha a depresszió ilyen ocsmány dolog, a pánikbetegség dettó lehet.. "Tiszta kémia" a szervezetben, úgy különben..
Mami48
Az én lányom pánikbeteg. Tényleg gyökér, aki lehülyézi, leelmebetegezi a pánikosokat, az ugyanis az alacsony szerotonin szint miatt alakul ki, és arról nem tehet a a szerencsétlen. Jó kis napló, vicces, ahhoz képest, hogy én sejtem min ment keresztül az írója.
Angelika
@Mami48: ismerem a napló íróját, kolléganőm, humorral próbált felülkerekedni, de az ő állapota nem volt annyira súlyos, mint sok pánikbeteg állapota, akik gyógyszert szednek, pszichiátrián kezelik őket, stb. Talán az az egyik titok, hogy időben rá kéne jönni, hogy mi a baja az embernek, és nem lökdösni egyik orvostól a másikig, míg a végén a háziorvos mondja ki, hogy pánikbeteg az illető. Egyébként azt olvastam, hogy minden embernek van életében legalább egyszer pnikrohama, csak nem tudja róla, hogy az nem sima "levert a víz" érzés, hanem egy kicsit több. Nekem speciel madárfóbiám van. Az sem élménym, ha az ember egy jó galambdús környéken dolgozik. :)
varrólány
@Angelika: Igen mindig valami kiváltja , és időszakosan megjelenik. De borzasztó tud lenni. Az embernek saját magát kell regenerálni , másképp nem megy.
sólyomszem
Nos nekem is volt egyszer életemben pánikrohamom. Hegyek között jött rám egy szerpentinen és nem tudtam tovább vezetni. Ráadásul külföldön. Itthonról kellett kijönni értem, mert ott rostokoltam az út szélén. Ami annyi, mint 8 órai várakozás. Szuper volt...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.