Cicciolina és a ma már 19 éves fia között nagyon szoros kötelék van. Ez érthető is, hiszen Staller Ilona gyakorlatilag egyedül nevelte fel gyermekét. A szexipar nagyasszonya mindenről nyíltan beszél Ludwiggal, legyen az egy hétköznapi bevásárlás vagy a tömény szexualitás.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Tündérrózsa
Megtanilja ő magától is, ha beenged a fia szobájába egy 18 éves lányt.:))
Ha nem ezt teszi, akkor még 30 éves korában is Ilonka szoknyája mögé fog bújni, aztán majd minden nőnek azt mondja, anyukám ezt nem így csinálta :))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
darwin
@Dulcinea:Van ennyi idős gyerek a családban? Nem minden fiatal szexmániás.Csodálkoznál,ha tudnád,hogy milyen sok tizen- huszonéves nem tud kapcsolatot teremteni.
Dulcinea
@darwin: Van kettő is! Nincs problémájuk a kapcsolatteremtéssel! És pontosan tudják mit jelent védekezni!:)) Ettől függetlenül nem habzsolják az ellenkező nemet.
Dulcinea
@Zsoel: ma ilyen heherészős kedvemben vagyok!:)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.