Bochkor Gábor egy hét után kért elnézést Horváth Marianntól, aki szerinte pofont érdemelt volna olimpiai közvetítéséért. A világbajnok párbajtőröző ettől viszont nem hatódott meg.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nem értem miért baj az, ha valaki elsírja magát az örömtől, és a meghatottságtól?!
Más szakkommentátorok, mint pl. F1 olyan szinten élik bele magukat a látottak kommentálásába, mintha ők maguk vezetnék az F1.es versenyautókat! Ráadásul örömükben, vagy izgalmukban hangosan kiabálnak, mégsem kövezi meg őket senki sem!
Bochkor te egy bunkó seggfej vagy!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@Horizont: A macsók legalább próbálkoznak értelmesen beszélni, de ez az ostoba barom csak ööööözve tud nyekegni, a helyében, keresnék egy logopédust!
Maja
BOCHKOR ! Nagy képű és meg gondolatlan beképzelt ásd el magad élve !!!
Dulcinea
@Horizont: Bunkók mindig voltak, vannak és lesznek sajnos!:(
profon
Bochkor bunkó !? Na és ! Mindenki tudja ,hogy milyen. Úgy vagyok vele,mint valami festővel ,zenésszel vagy humoristával aki ritkán mond,vagy tesz nagyot de akkor rohadt jó !!! Jómagam például Ákossal vagyok úgy hogy a cipőmet sem tisztíthatná meg a nyelvével,de mégis van néhány száma amit muszáj végighallgatnom !
zoltangabor
Öregem, Te egy igen komoly érv vagy az abortusz mellett!
Tutti
Mariann! Ne fogad el ennek a gennyládának a bocsánat kérését! A közvetítésed zseniálisan emberi volt!Te büszke lehetsz magadra és a múltadra. Ez Bocskorról nem mondható el, prostituálta magát, és ráadásul elvesztette a realitását is, csak azt nem értem mire olyan magabiztos. Hülyeségeket bárki tud mondani, pláne annyi pénzért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.