Olyan hisztéria alakult ki Horváth Mariann közvetítése nyomán, hogy az már szánalmas. Na, nem a sportriporterre nézve, félreértés ne essék. Ilyen általános felzúdulást nem is tudom, hogy mi okozott hazánkban, talán a taxisblokád. Horváth Mariann közvetítését egyenesben hallgattuk, hiszen nézzük az olimpiát, és akkor, abban a pillanatban, amikor világossá vált, hogy Szilágyi Áron megszerezte az első magyar aranyérmet, teljesen helyénvalónak éreztük azt, hogy az egykori világbajnok vívó elérzékenyült. Nagyon sokan elérzékenyültünk, amikor meglett az első arany, sőt, a másodiknál is, és a harmadiknál, meg a negyediknél is, és az össze többinél is el fogunk. Mert ez öröm. Fura, hogy egyesek szerint egy sportriporternek nem lehetnek érzelmei, nem fejezheti ki örömét, legfeljebb üvöltözéssel.

Forrás: nokorszak.hu
Feltöltő: Angelika
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mami48
Undorító ez a Bocskor. Nem is értem, hogy mi vitte rá egy ilyen beszólásra. Én is hallottam a közvetítést, nagyon jó volt, és nagyon profi. Szegény csaj, szerintem nem ilyen ismertségre vágyott.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.