Pesszimista, irigy, fanyalgó, utálkozó – nem éppen hízelgő jelzők ezek, az átlag magyar azonban nagyon is hajlamos rá, hogy sötétnek lássa a világot. A pszichológus szerint egy ország gazdasági helyzete alapvetően meghatározza lakói lelkiállapotát.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Nem a szegénység miatt utálkozunk! Hanem az igazságtalanság, hazugság, aljas csalások, és arcpirító lopások miatt! Amit persze köszönhetünk a senkiházi aljas féreg politikusainknak, aki ízekre szedték az országot, aljas szégyentelen módon szétlopták! Bennünket a népet, akiből élnek pedig nyomorba döntöttek, és lassan és módszeresen gyötörnek és kínoznak! Minden okunk meg van az utálkozásra azt hiszem.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dulcinea
@QQCSI: Tegnap 21:06-ra nem jársz messze a valóságtól!
entero
@barbarfiver: Nem mindenki lop, csal, meg hazudik. Az átlag emberekben merül ez fel azonnal egy gazdag ember láttán anélkül, hogy előbb tájékozódna egy keveset.
entero
@torkg: Remekül összefoglaltad a mondandódat. A szocializmusban feltalált ötleteim nagy részét csak a rendszerváltás után tudtam én is megvalósítani. Addig nem igazán volt esély külföldre nyitni.
deviance
mivel ha belegondol a kedves író, hogy 1989-90-ig bezárólag 450 éven keresztül nem volt független szabad magyar vezetése az országnak

a másik pedig hogy ha a mostani kormány/felsőhivatalnok részleg a munkáját a hazájáért csinálná, és nem a luxusjuttatásokért, jobban állna az ország anyagilag is---->a magyar paraszt sem sírna annyit az ugaron
barbarfiver
@entero: na igen,nem mindenki.csak eleg sokan :)))
batukán
Ezt nálunk "felső szinten" tanítják!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok