Csalással vádolják a szobortestű fitneszkirálynőt, Rubint Rékát, aki a minap szexi képeken mutatta meg kidolgozott testét. Schobert Norbi felesége kiakadt, férje perrel fenyeget.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Na idefigyelj, Te ostoba agyatlan némber! A te dolgod, hogy mit teszel vagy nem teszel a testeddel. Ugyanakkor senki nem tart pisztolyt a fejedhez, és nem kényszerít senki arra, hogy ész nélkül mutogasd magad. Ha pedig pedig mégis megteszed, akkor tudd már elviselni a negatív kritikát, elvégre jó pénzt kapsz érte ,és ne szakadjon már be, az az agyatlan fejed, ha mégsem tetszel mindenkinek!

Szálljál már le az égről a földre, és nézzél már tükörbe! Szánalmas, és nevetséges az örökös szereplési kényszered.
A seggperrel meg csak magatokat teszitek, szánalmasan nevetségessé!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sóher
Pereljen ! az a nő egy műnő szülni is császárral szült nem igazi szülés,mit akar ? lófejű görény !
nahát
@sóher: te egy seggfej vagy, mi közöd ahhoz, hogy melyik nő, hogy szüli meg a gyermekét, mi okból történt a császármetszés.
Gondolom az izmos hátsót ócsárolók a zsíros tésztaseggre szavaznak, ami folyik szét ahogy kikerül a ruhából. A feje kit érdekel, a hátsójáról volt szó
Rézangyal
Modhat bárki bármit, Rékának jó feneke van. A többi része nem tetszik, mert túl izmos, de egy kemény, formás hátsó azzzéééé...én örülnék, ha az enyém olyan lenne, de ennyi.
batukán
@Csizmás Kond: aug.11 18:44: ...esetleg egy kis gyanta?:-)))
köhögő bolha
A feje az tiszta Overdorse,de oldalnézetből lehet akár seggfej is!
batukán
Az izom nem minden egy nőn meg férfin sem. Nem tudom mit szólna Réka ha kivennék a zacskóit a melle alól, rögtön kisebb lenne az egoja. Aztán meg "derekasan" helyt áll a férfi táborban...egy nő attól is különbözik egy férfitől, hogy van nekije kisebb dereka és szélesebb csípője. Na ez itt hiánycikk! Szóval:marad a lába, az nem vitás hogy jó, meg a "bomba segge" csak vigyázzon, nehogy robbanjon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.