A csatornánál ismerősként fogadják, zsűritag volt a Megasztárban. Nem sokáig kell már munkanélküliként lábat lógatnia otthon Bochkor Gábornak (48)! A Blikk úgy tudja, a parkolópályára került rádiós a TV2 képernyőjére tér vissza, méghozzá a Mokka műsorvezetőjeként. Mint arról beszámoltunk, egy hete nem csendült fel a Bumeráng szignálja a Neo FM-en, mivel a rádió stábja hétfőn azonnali hatállyal beadta a felmondását. Emiatt Bochkor is munka nélkül maradt, ám mielőtt még nagyon elkezdhetett volna unatkozni, a hirtelen jött kényszerszabadságát hamarosan újra felválthatja a korai kelés. A Blikk hetekkel ezelőtt megírta, hogy Bochkor Gábor a televíziózás felé kacsingat, s úgy hírlik, a Mokka műsorvezetői közt próbálhatja ki magát.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
zoltangabor
A tudatlanság gyakrabban vezet önhittségre, mint a tudás.Ő ilyen.Ezért mondom én, gazdagok azok, akiknek kérdéseik vannak, szegények akiknek csak válaszaik.Mert ha kérdezel,csak öt percig vagy hülye,ha nem kérdezel,örökre hülye maradsz.
overdose
Ne ne nem akarom ! Mi lenne ha nem ilyen könnyen keresné meg a fizetését ? nyalóka !!!
tentamen
@zoltangabor: kÉREM TÁJÉKOZTASSON AZ ALÁBBI IDÉZET FORRÁSHELYÉRŐL: Ezért mondom én, gazdagok azok, akiknek kérdéseik vannak. [email protected]
QQCSI
@tentamen: Bár fogadatlan prókátornak..., de erre való a Google:

hu.wikiquote.org/wiki/Bolyai_J%C3%A1nos
QQCSI
@QQCSI: Gondolom, "zoltangabor" azért nem tette idézőjelbe,
mert nem szó szerinti az idézet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.