"Abban kérem a segítségét, hogy ön szerint mikor kell egy gyereknek telefont venni, merthogy a feleségem most vett a hároméves kislányunknak. Borika még nem tud telefonálni, és nem is érdekli a készülék, ahogy megkapta, szépen megköszönte és kérte a többi ajándékát. Azóta mindenhová magával viszi, de ennyi. A nejemet képtelen vagyok meggyőzni, hogy neki még fölösleges a készülék.”

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Egy ennyi idős gyermeknek színes mesekönyv amiből anyu mesét olvas akár napközben is! Könnyű versek és mondókák, pöttyös labda, színes ceruza kifestő füzettel, és egyéb készség fejlesztő kornak megfelelő játékok! Telefonálni ráér még.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
entero
@Kutyafüle: Valóban nem kell még egy ekkora gyereknek telefon. Normális esetben mindig van valaki vele, vagy a szülő, vagy a testvérei, vagy a nagymama, stb. akik játszanak vele. Iskolás korban viszont normális célokra felhasználva már nem ellenzem.
Dr plágium
Naná hogy kell! Okos telefon, ha már a szülei hülyék!
QQCSI
@nyanya001: Apunak sem ártott volna annak idején, amikor ilyen okos nőnek gyermeket nemzett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.