Budapest — Óvadék ellenében, szabadlábon akar védekezni Eva Varholíková Rezesová, aki tegnap BMW terepjárójával ittasan a halálba küldött három embert az M3-as autópálya 44-es kilométerénél, a bagi lehajtónál.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Épp ma volt róla szó a mokkában! Az ügyvédek már gőzerővel elkezdték gyártani a magyarázatokat! A végén még a szerencsétlenül járt magyar család lesz a hibás! Végtére is a halottak már nem tudnak védekezni, sem cáfolni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kakambuki
"foglaltnick" egyetértek. Ha segít (részegen) akkor eggyel több áldozat lett volna. Az óvadékot én megadnám neki minden további nélkül, legfeljebb nem tudná kifizetni és akkor semmi gond a továbbiakban az ítélkezéssel.
QQríkú
@Dulcinea: Elméletileg előzetesben van.
nos akkor viszik kancsóban a bort és lesz külön szolgája.
Dulcinea
@QQríkú: Remélem a kancsó borba kevernek egy kis ciánt!
Atha
Az áldozatok hozzátartozóinak Őszinte Részvétem!
Mikor kötőszáron vitték az előzetesbe úgy nézelődött mint aki múzeumban van. Szörnyű nagy bűnt követett el, ezt szerintem lehetetlen megúszni! Pláne hogy még hatalmas a felháborodás az ír faszi kiadatásának elutasítása miatt. Rossz döntéseket hozott és azt hitte hogy mivel milliárdos rá még a fizika sem hat.
Tévedett, megfizeti az árát! Ennyi.
kkalman
Csak remélni merem, a műanyag lakat is rározsdásodik a cellaajtajára.
Részvétem a két családnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.